Exclusieve Thaise kookworkshops

Nattaya organiseert ook exclusieve Thaise kookworkshops voor uw eigen groep.
Een leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Vanaf € 49,95 per persoon, bepaalt u zelf wanneer en waar u de kookworkshop wilt volgen en welk menu u wilt klaarmaken.

In onze eigen kookstudio…

Voor groepen van 4 tot 12 personen kunt u terecht in onze eigen kookstudio in Alphen aan den Rijn. Onze professionele keuken is speciaal ingericht voor kookworkshops en van alle gemakken voorzien.

…of in alle grote steden van de Randstad…

Nattaya heeft contact met kookstudio’s in alle grote steden van de Randstad en kan dus altijd een kookworkshop bij u in de buurt organiseren. Vanaf 12 personen organiseren wij een Thaise kookworkshop in één van de studio’s

…of op uw eigen locatie.

U kunt ook thuis of in uw tuin een Thaise kookworkshop volgen. Nattaya komt graag bij u langs! Als u een standaard gasfornuis, vaatwasmachine en genoeg borden en bestek hebt, dan is dat al voldoende om een Thaise kookworkshop bij u thuis te organiseren. Wij nemen alle andere benodigde spullen mee. Wij zorgen zelfs voor de afwas en de schoonmaak van uw keuken! Zo kunt u voor, tijdens én na de kookworkshop genieten van een leuk avondje uit… bij u thuis!

meld-u-nu-aan

 

Thaise kookworkshop menu 1

Voorgerecht Kruidige Thaise garnalensoep
Hoofdgerecht 1 Groene curry met kip
Hoofdgerecht 2 Rundvlees in oestersaus
Dessert Gebakken banaan met ijs

Thaise kookworkshop menu 2

Voorgerecht Romige Thaise kippensoep
Hoofdgerecht 1 Panang curry met rundvlees
Hoofdgerecht 2 Kip met cashewnoten
Dessert Kleefrijst met perzik

Thaise kookworkshop menu 3

Voorgerecht Thaise kiploempia’s
Hoofdgerecht 1 Rode curry met varkensvlees
Hoofdgerecht 2 Garnalen in knoflooksaus
Dessert Banaan in kokosmelk

Bij alle menu’s wordt gestoomde witte rijst geserveerd.

 

Heeft u interesse?

Klik hier om een bericht te sturen voor een vrijblijvende offerte. De prijzen die wij offreren zijn afhankelijk van het aantal personen en de gekozen locatie. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dethaisechef.nl, of ons direct bellen met 06 8192 6455.