Kookworkshop Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een kookworkshop voor uw bedrijfsuitje of avondje uit in Alphen aan den Rijn? Dan zijn de Thaise kookworkshops van De Thaise Chef een verfrissend anders idee!

Kookworkshop Alphen aan den Rijn

Open Thaise kookworkshop in Alphen voor € 54,95 per persoon

Op vrijdagavond organiseert Nattaya van 17.30 tot 21.00 uur een Thaise kookworkshop in haar eigen kookstudio in Alphen aan den Rijn. Deze kookworkshop gaat door zodra we minimaal vier aanmeldingen hebben. Ideaal als u alleen of met een klein groepje wilt meekoken. Wilt u de beroemde Thaise keuken leren koken? En heeft u zin in een gezellige avondje uit? Maak dan van uw vrijdagavond een Thaise kookavond!

Besloten Thaise kookworkshop in Alphen vanaf 6 personen voor € 54,95 per persoon

Als u met uw eigen groep van 6 tot 12 personen komt, is een besloten Thaise kookworkshop mogelijk. Een leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest. U kunt zelf kiezen welk menu u wilt klaarmaken. Dus ook in Alphen aan den Rijn!

Hoe werkt het?

Plezier staat centraal tijdens onze kookworkshops. Gezelligheid en lekker eten is ons doel. Kooktalent is niet nodig, Nattaya leert u graag om heerlijk Thais eten te bereiden. Na een uitleg over de ingrediënten gaat u snel aan de slag om samen vier gerechten te bereiden. Na de bereiding eten wij gezamenlijk en gezellig aan tafel alle creaties op. Na afloop krijgt u de recepten mee naar huis.