Groot assortiment verse en gedroogde kruiden

Onze Aziatische supermarkt heeft meer dan 2.800 producten op voorraad, met ingrediënten uit vele landen over de hele wereld en een specialisatie in verse en gedroogde kruiden, rijst en noedels. Omdat een gezellige kookbeleving bij ons centraal staat, geven wij geregeld productdemonstraties en kan je vaak gratis onze producten proeven, ruiken en voelen. Wil jij een bijzonder gerecht maken en ben je op zoek naar de juiste ingrediënten? Kom dan gezellig bij ons langs, Nattaya helpt je er graag mee!

Onze supermarkt is geopend op maandag van 10.00 tot 18.00, op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 en op zaterdag al vanaf 08.30 uur tot 18.00 uur. Je bent van harte welkom!

Nieuw: Pin & Go!
Pin & Go 1

Een nieuw initiatief van Nattaya is Pin & Go. Geef online uw bestelling door en haal uw boodschappen op in de winkel. U hoeft alleen nog even te pinnen.

Bestel nu uw boodschappen!

Weekaanbieding
Overzicht supermarkt 3

Tot wel 50% korting op producten
Eind april starten wij met onze eerste weekaanbieding. Naast een aantrekkelijke korting, krijg je ook meer informatie over het product. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Impressie
Overzicht supermarkt
Nieuwsbrief & Facebook

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook voor interessante Last Minute aanbiedingen

Aanmelden Nieuwsbrief