Kookworkshop Zoetermeer

Bent u op zoek naar een kookworkshop voor uw bedrijfsuitje in de omgeving van Zoetermeer? Boek dan snel een Thaise kookworkshop van de Thaise Chef!

Kookworkshop Zoetermeer

Open Thaise kookworkshop

Op zaterdagmiddag organiseert Nattaya een Thaise kookworkshop in haar eigen kookstudio in Alphen aan den Rijn. Deze kookworkshop gaat door zodra we minimaal 8 aanmeldingen hebben. Ideaal als u alleen of met een klein groepje wilt meekoken. Wilt u de beroemde Thaise keuken leren koken? Schrijft u zich snel in en kom gezellig mee koken.

Besloten Thaise kookworkshop vanaf 8 personen

Als u met uw eigen groep van 8 tot 20 personen komt, kunt u een besloten Thaise kookworkshop reserveren. Een leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, uitje met collega’s of vrijgezellenfeest. U bepaalt helemaal zelf welk menu u wilt klaarmaken!

Hoe werkt het?

Plezier staat centraal tijdens onze kookworkshops. Gezelligheid en lekker eten is ons doel. Kooktalent is niet nodig, Nattaya leert u graag om heerlijk Thais eten te bereiden. Na een uitleg over de ingrediënten gaat u snel aan de slag om samen 3-4 gerechten te bereiden. Na de bereiding eten wij gezamenlijk en gezellig aan tafel alle creaties op. Na afloop krijgt u de recepten mee naar huis.